Стандардна соба

Пространа, светла соба со поглед кон градот со големина од 25 м2 и приватен балкон со големина од 3 м2. Во апартманот има кралски кревет или дупли кревет со специјално изработени надглавници, модерна, целосно опремена бања поплочена со квалитетна керамика. Во апартманите има гардеробери и бироа . Собата е модерно декорирана, во благотворни топли бои, прекрасно темно дрво.


Каратктеристики на собата:

 • Room service
 • Twin bed; queen bed
 • Балкон: 3 m2
 • Бесплатен wi-fi
 • Големина: 25 m2
 • Клима
 • ЛЦД ТВ, кабелска телевизија
 • Мини бар
 • Поглед: Кон градот
 • Сместување: 2 лица

77 EUR

/ ноќ
Тип на соба
Од Датум
До Датум
Име
Број на лица
Email
Телефон
Коментар
 • http://vierra.themenesia.com/wp-content/uploads/2014/02/hf-3.jpg
 • http://vierra.themenesia.com/wp-content/uploads/2014/02/hf-5.jpg
 • http://vierra.themenesia.com/wp-content/uploads/2014/02/hf-2.jpg
 • http://vierra.themenesia.com/wp-content/uploads/2014/02/hf-1.jpg
 • http://vierra.themenesia.com/wp-content/uploads/2014/02/hf-4.jpg