Супериор Апартмани

Супериор категорија на апартмани со големина од 51 м2 со услуги и простории за Премиум апартмани. Пространи, светли апартмани со поглед кон центарот на градот. Во апартманот има queen size кревет или дупли кревет со специјално изработени надглавници, модерна, целосно опремеа бања поплочена со керамика со врвен квалитет. Сите апартмани вклучуваат гардеробери, биро и одделни простории за седење со софа на извлекување.Сите апартмани се модерно декорирани, во благотворни топли бои, прекрасно темно дрво.


Каратктеристики на собата:

  • Room service
  • Бесплатен wi-fi
  • Големина: 51 m2
  • Клима
  • ЛЦД ТВ, кабелска телевизија
  • Мини бар
  • Поглед: Кон градот
  • Сместување: 3 лица

120 EUR

/ ноќ
Тип на соба
Од Датум
До Датум
Име
Број на лица
Email
Телефон
Коментар
  • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7243.jpg
  • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7277.jpg