Премиум Апартмани

Пространи, светли апартмани со поглед кон центарот на градот со големина од 40 м2. Во апартманот има queen size кревет со специјално изработени надглавници , модерно опремена бања поплочена со квалитетна керамика. Во апартманите има гардеробери, биро и одделни простории за седење со софа на извлекување. Сите апартмани се модерно декорирани, во благотворни топли бои, прекрасно темно дрво.


Каратктеристики на собата:

 • Queen bed, single bed
 • Room service
 • Бесплатен wi-fi
 • Големина: 40 m2
 • Клима
 • ЛЦД ТВ, кабелска телевизија
 • Мини бар
 • Поглед: Кон градот
 • Сместување: 3 лица

110 EUR

/ ноќ
Тип на соба
Од Датум
До Датум
Име
Број на лица
Email
Телефон
Коментар
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7195.jpg
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7201.jpg
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7209.jpg
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7210.png
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7290.jpg
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7294.jpg
 • http://operahousehotel.mk/wp-content/uploads/2015/05/COB_7299.jpg